Salvatore's Papegaaienshow

Categorie : acts theater varieté
Genre : dierenshow

Salvatore's Papegaaienshow:
voor al uw evenementen of feestjes een gezellige show voor jong en oud met grappige handtamme papegaaien! Papegaaien zijn van oudsher intelligente en interessante vogels.
Salvatore heeft de papegaaien handtam gedresseerd, zodat u, uw kinderen of of zakenrelaties met de papegaaien op de schouder of hoofd op de foto kan.
Een leuke herinnering van een leuke dag! Salvatore's Papegaaienshow is te boeken voor bijvoorbeeld: (kleuter- of lagere)schoolfeesten, crèches, kinderfeestjes, buurtfeesten, bedrijfsfeesten (ook als onderdeel van), winkelcentra, winkelopening, tuincentra, bungalowparken, campings of andere evenementen.
Daarnaast kunt u papegaaienadvies op het gebied van verzorging en voeding krijgen. De passie voor papegaaien en het plezier in mensen vermaken maakt Salvatore tot een graag geziene gast bij vele gelegenheden. Als 1e generatie Italiaanse immigranten heeft Salvatore eerst in restaurants gewerkt en werd hij en de papagaai CoCo, die hij had, steeds meer gevraagd voor winkelopeningen of extra feestelijk tintje bij allerlei feesten en evenementen. Langzaam maar zeker groeide het anatal papegaaien en ook het aantal optredens.
De show bestaat uit een spontane opeenvolging van grappige activiteiten van de papegaaien (grijze roodstraat + groene + rode Molukken). Er wordt aan een draad gebalanceerd, kusjes gegeven, op hoofden, armen en schouders van kinderen gezeten, en met meer laagdrempelige activiteiten gevarieerd.
De kinderen, maar ook de volwassenen, zijn dol op de papegaaien en door de speciale dressuur zijn deze papegaaien 100% kindvriendelijk. De tijdsduur is ongeveer 20 tot 25 minuten per show. Deze show kan continue draaien met korte pauzes voor de papegaaien.