De Web Log van Italian Entertainment voor actueel nieuwe en wetenswaardigheden.

De ONLINE PDF CATALOGUS van Italian Entertainment And More

De complete FOTODATABASE van het bestand van Italian Entertainment And More!

Een Business / Netwerk club van ondernemers die in Nederland werkzaam zijn en voornamelijk Italiaanse producten of diensten leveren aan de Nederlandse markt.
De opzet is dat al deze ondernemers die dezelfde Italiaanse Passie en Sfeer hebben makkelijk met elkaar in contact kunnen treden en zodoende op een meer directe manier informatie kunnen uitwisselen en een zakelijk netwerk kunnen opbouwen die de 'Italiaanse Business' zal ondersteunen en versterken.
Nederlandse ondernemers die in Italie werkzaam zijn, zijn ook meer dan welkom!

Te Koop (In Vendita) / Te Huur (In Affitto) In samenwerking met onze partners kunt u nu via onze internet site on-line Italiaanse Passie & Sfeer kopen en huren.
Hetzij bij Italiaanse aanbieders hier in Nederland hetzij bij Italiaanse producenten direct in Italie! Zoek uw Italiaanse vakantiebestemming.
Boek uw reis naar Italie. Koop uw Italiaanse kleding, schoenen, accessoires, koffie, delicatessen e.d.

Italian Coffee Handbags maakt recyclen TAStbaar!
Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen (Borse Cucite Artigianalmente), gefabriceert van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en kan licht afwijken van de afbeelding.
Italian Coffee Handbags worden lokaal geproduceerd door vakmensen uit verschillende ateliers en sociale werkplaatsen.
Met het aanschaffen van een Italian Coffee Handbag heeft u dus niet alleen een mooie tas of uniek kado van gerecycled materiaal (Riciclando Buste Del Caffe), maar u draagt ook bij aan de plaatselijke werkgelegenheid.
Ook draagt u bij aan de vermindering van de belasting op het mileu omdat een groot deel van de Italian Coffee Handbags wordt gemaakt van gebruikte zakken en van restmateriaal van Italiaanse koffiebranders.

In het verlengde van ons initiatief Italian Entertainment And More en de Italian Aperitivo Bar hebben we besloten dat wij onze relaties en bezoekers een compleet overzicht willen geven van diverse websites die te maken hebben met het thema Italië. Het gaat om websites met een Italiaans aanbod gevestigd hier in Nederland maar ook interessante sites direct in Italië. Met enige regelmaat komen er interessante links bij zodat de bezoeker een zeer uitgebreid overzicht krijgt. Kortom: U zoekt iets in het thema Italië, zoek dan niet verder want dat hebben wij al gedaan!

De aperitiven worden live bereid achter een bar.
Hierbij maken wij gebruik van onze stijlvolle designbars welke ingericht zijn met unieke RVS cocktail workstations.
Deze mobiele workstations zijn compleet uitgerust met alle barmaterialen en een gesloten waterpomp systeem.
Italian Aperitivo Bar maakt enkel gebruik van echte en eerlijke producten.
Daarbij gebruiken wij geen convenience maar alle subproducten zijn homemade zoals siropen, infusions etc. Verder maken wij veel gebruik van verse kruiden en vruchten.

Een selectie van Italiaanse Producten uit het assortiment van BOL punt com.

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: FOODTRUCKS.
Italian Food Trucks in Nederland beschikbaar voor de evenementenmarkt.
Een compleet actueel overzicht ter PROMOTIE van deze Italiaanse concepten maar ook voor het genereren van nieuwe LEADS!


Autofront Muurdecoratie van de beroemde Fiat Nuova 500. Handgemaakt met moderne materialen in Turijn.
De oude legendarische Fiat Nuova 500 wordt een mooi design element voor in huis, winkel, garage, showroom of restaurant.
Handgemaakt en exclusief, gebruik makend van de authenticiteit van de voorkant van de Fiat Nuova 500, natuurgetrouw gereproduceerd door een gespecialiseerd bedrijf in Turijn.


Private Location For Italian Events And More.
Deze unieke locatie (in Naaldwijk) geeft u het gevoel dat u een authentiek Italiaans dorpje binnenloopt (Little Italy). Het prachtige ambachtswerk, de ouderwetse voertuigen en de originele materialen zorgen voor een echte Italiaanse ambiance. Kijk gerust eens even rond!

The Andiamo World is een 100% Flex evenementenbureau & touroperator gespecialiseerd in evenementen, incentive reizen, unieke vergaderingsarrangementen, bruiloften, Private Home Boutique Collection met zelf geselecteerde privé Villa’s, Palazzi en familiereizen door heel Italië.

Vakantiehuizen in Italië , genieten van BonoVivo: 'het goede leven'
Geen massatoerisme, maar vakantiehuizen, villa’s, appartementen en agriturismo’s waar je het echte authentieke Italië kunt ervaren, proeven en beleven.
Allen zijn met zorg en aandacht ingericht door de eigenaren.
Elk op zijn eigen manier, maar allemaal met hetzelfde doel.
U hoeft maar een ding te doen op uw vakantie en dat is genieten.

WELKOM IN ITALIË
ITALIË IS:
LEKKER ETEN & DRINKEN, KUNST, VAKANTIE, GESCHIEDENIS, MODE, CIAOBELLA
CHIANTI, LA DOLCE VITA, DESIGN, ESPRESSOBAR, FERRARI, CULTUUR,
PAVAROTTI, PROSECCO, PINOCCHIO, PIZZA, FELLINI, DUCATI, PANETTONE, BERLUSCONI,
MADE IN ITALY, GRAPPA, CAFFÈ, AMARO, PANDORO, VESPA, CAPPUCCINO,
PASTA, RISOTTO, BAROLO, ARRIVEDERCI....

Er zijn maar weinig mensen die het na een eerste bezoek aan het Gardameer het bij die ene keer laten.
Vrijwel iedereen komt een of meerdere malen terug. Het meer is met een oppervlakte van 158 vierkante kilometer dan ook zo groot en er is zoveel te zien in de omgeving dat je na een eerste kennismaking terug naar huis gaat met een waslijst aan dorpjes en bezienswaardigheden die jouw interesse hebben gewekt maar waar je nog geen tijd voor hebt gehad om te bezoeken.
Geen wonder dat Lago di Garda ook een van de favoriete vakantiebestemmingen is van de uiterst kritische Italianen zelf.

Hét portaal voor een zoektocht in, door en over Italië
Italie.nl is een initiatief van Italia Promotion.
Italia Promotion is gespecialiseerd in het bedenken, vormgeven en maken van Italiaanse (mediterrane) websites, teksten, drukwerk (o.a. flyers, folders en magazines), evenementen en Italiaanse content.
Kortom: marketing en communicatie van Italiaanse producten, diensten en het land in al zijn inspirerende en smaakmakende facetten.
Een andere specialiteit is het bedenken van concepten met een multimediale marketing benadering én zoekmachinemarketing.

MIRacoli ontwerpt bijzondere reizen, bruiloften, evenementen, incentives en conventions voor particulieren en bedrijven voornamelijk in Italië.
MIRacoli, de naam zegt het al, laat u graag verwonderen over de schoonheid van Italië.
De reizen die door MIRacoli worden bedacht zijn altijd meer dan een "standaard" reis.

Welkom op de site Camping Gardameer. Hier vindt u alles als u wilt kamperen aan het Gardameer.
Of het nu in uw eigen tent of een gehuurde stacaravan is op camping Gardameer vindt u de leukste campings en beste aanbieders.
De site Camping Gardameer.nl maakt onderdeel uit van Campingkeuze.

Vreemde talen, andere gewoontes en gebruiken…. Vaak hindernissen die een goede communicatie en samenwerking kunnen bemoeilijken. Toffolo kan u helpen deze hindernissen te overbruggen en barrières te overwinnen om zodoende uw internationale zakelijke contacten te herstellen, te bouwen of te optimaliseren. Door haar ondersteuning kunt u op professionele wijze uw onderneming in het buitenland presenteren of juist met die belangrijke zakenpartner in contact komen.

Benvenuto op Italiaans-Feest.nl, dé site als het gaat om Italiaanse feesten, feestartikelen, themafeesten, feestideeën en feestrecepten. Wil je een Italiaans feest organiseren of een feest waar de Italiaanse sfeer naar voren komt? Alles wat je nodig hebt (en meer) vind je op deze site.

Organisatiebureau voor beurzen en events waaronder het Italie Evenement Smaak en Stijl.

Parasound is een professioneel en betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in de licht- en geluidstechniek.
Wij verhuren en verkopen verschillende licht- en geluidsapparatuur. U bent het misschien niet meer gewend maar bij ons is de klant nog Koning.
Wij werken met goed opgeleide, bekwame technici die ook oog hebben voor uw specifieke situatie. Technici die er niet alleen verzorgd uitzien maar ook weten wat er van ze wordt verwacht. Mensen die snel kunnen reageren bij onverwachte situaties en met adequate oplossingen komen.
Ons bedrijf ligt in het midden van het land. Daardoor zijn alle locaties binnen Nederland en zelfs ver daarbuiten goed en vlot bereikbaar.
Parasound geluidstechniek blijft zich ontwikkelen op het gebied van de licht en geluidstechniek en is zo een sterke partner voor alle nieuwe en bestaande klanten in de artiesten en evenementenbranche.

Wij kunnen het complete traject van modern website ontwerp tot volledige integratie van social media in uw bedrijfsvoering tegen beheersbare kosten realiseren. Social media was tot voor kort een ingewikkeld en vaag terrein voor veel bedrijven.
Hoewel tegenwoordig praktisch iedere onderneming een zakelijke website heeft, is er nu een beweging gaande die een wezenlijke verandering betekent voor hoe bedrijven online vertegenwoordigd zijn.

Goedmiddag is uw totaalpartner voor het internet. We zijn gevestigd in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg. Met ons jonge, dynamische team volgen wij constant de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Internet staat nooit stil, dus wij ook niet! We bieden een compleet pakket aan webdiensten, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw website en de daaraan gekoppelde internetdiensten. Zo kunt u het ontwerp, de hosting, maar ook de fotografie en marketing van uw website bij ons neerleggen.