Piccolo Panino Catering - Petit Pain

Categorie : attracties catering faciliteiten
Genre : catering

Petit Pain verzorgt partycatering voor gerenommeerde bedrijven, instellingen, evenementen en overheid, maar uiteraard ook voor particulieren.

Partycatering, geheel afhankelijk van uw wensen, in de vorm van een aanlevering of juist compleet verzorgd, inclusief personele invulling en non food met eventueel meubilair, partytent, licht geluid en entertainment e.t.c.

Petit Pain verzorgt catering m.b.t. recepties, openingen, jubilarissen, huwelijken, productpresentaties, premières, bedrijfsfeesten, kerstdiners etc.

Hun uitgangspunt hierin is altijd maatwerk te leveren voor elke happening.
Hun doel bij partycatering is een gestroomlijnd evenement neer te zetten, met juist gekozen dranken en wijnen, smaakvolle borrelgarnituren en de passende aankleding.

Dit in combinatie met hun gastvrije en ervaren medewerkers, die hun werk met plezier voor u verrichten, maakt het te verzorgen evenement tot een absoluut succes!

And last but not least.
Petit Pain biedt Partycatering met een Hoofdletter tegen een normale prijsstelling.

Uitgangspunt voor u hierin is een uitwerking van Petit Pain: een duidelijk en overzichtelijk maatwerk voorstel met opgenomen een vaste prijsafspraak.

Zij zijn ook u graag van dienst en maken graag voor u een vrijblijvend voorstel.


Catering Optie 1.

Ontvangst van de gasten met een welkomstdrankje.

Gedurende de gehele avond wordt onbeperkt geserveerd de onderstaande dranken:

• Spa blauw, Spa rood, Coca Cola, Coca Cola light, Jus d’orange, Crodino.
• Italiaanse rode wijn, droge witte wijn en droge rose van Cortechiara Valpolicella Superiore.
• Heineken bier vanuit een door Petit Pain geplaatste professionele biertap c.q. flesjes Italiaanse bier.


Aansluitend wordt de gasten een koud en warm Italiaans buffet aangeboden.

Voorgerechten:
• Meloen met Parmaham (de ham wordt apart geserveerd).

Warm voorgerecht:
• Minestronesoep.

Bijgerecht:
• Breekbrood en diverse tapenades.

Luxe salade schotels, antipasti en rauwkost:
• Mooi opgemaakte en gegarneerde schalen pastakipsalades gegarneerd met o.a. gerookte kip en verse ananas.
• Vleesschotels o.a. van Spianata Romana, salami, marcaboulles, rib eye mediteranée, chorizo , paté met limoncello.

Bijgerecht:
• Truffelsaus en notenbrood.
• Rauwkost Italia met Mesclun sla en Sud du sol tomaatjes.
• Mooi opgemaakte vegetarische aardappelsalade met rozemarijn.

Luxe visschotels:
• Mooi opgemaakte en afgegarneerde visschotels met o.a, mediterane zalm, tonijn, knoflookgarnalen, rivierkreeftjes en ansjovis. Dillesaus.

Warme gerechten:
• Warme honingham in chanterellen roomsaus.
• Spaghetti Bolognese.
• Kipkluifjes in piri piri saus.
• Vegetarische groentenlasagne.

Bijgerechten:
• Ciabatta, diverse breekbrood, notenbrood, diverse tapenades en kruidenboter.


Catering Optie 2.

Ontvangst van de gasten met een welkomstdrankje, een flûte Prosecco een Italiaanse feestelijke mousserende ”Champagne”.

Tevens wordt geserveerd luxe koude en warme borrelhapjes, totaal 2 stuks per persoon als volgt samengesteld:

Extra luxe borrelhapjes assorti:
• Canap?s met mozarella en meloen, Canapé met gerookte zalm en truffelmayonaise, amuses met pastakipsalade, marcaboulles salami, Beignets gevuld met parmaham.
• Sticks van Sint Jacobsschelpjes.


Hierna wordt gedurende de gehele avond onbeperkt te geserveerd de onderstaande dranken:

• Spa blauw, Spa rood, Coca Cola, Coca Cola light, Jus d’orange, Crodino.
• Italiaanse rode wijn, droge witte wijn en droge rosé van Cortechiara Valpolicella Superiore.
• Heineken bier vanuit een door Petit Pain geplaatste professionele biertap c.q. flesjes Italiaans bier.


Aansluitend wordt de gasten een koud en warm Italiaans buffet aangeboden.

Koude voorgerechten:
• Amuses Macaronisalade tomatensaus.
• Amuses pasta zalm salade.
• Amuses tonijn en lollo verde.
• Meloenbolletjes met Parmaham.

Diverse antipasti:
• Mozarella, Chorizo, salami, Spianata Romana.
• Luxe gevulde olijven.
• Gevulde Champignons.
• Spiesjes van Mozarella en tomaat.
• Bruchetta met feta en spinazie.
• Pat? met Limoncello.
• Fetakaasballetjes met kruiden.
• Gamba’s in pittige saus.
• Tomaatjes gevuld met geitenkaas.
• Gemarineerde mosselen.

Warm voorgerecht:
• Italiaanse tomatensoep.

Bijgerechten:
• Ciabatta, focacia Rozemarijn, notenbrood, diverse tapenades en kruidenboter.

Warme gerechten:
• Lamskoteletjes met rozemarijn.
• Lasagne bolognese / vegetarische groentenlasagne.
• Mini pizza’s assorti.
• Aardappeltjes gegratineerd uit de oven.

Salades:
• Salade van lollo rosso, tomaat, Parmezaan en pesto.
• Salade van lollo verde, olijven, rode ui en paprika en oregano.

Dessert:
• Tira Misu.


Catering Optie 3.

Ontvangst van de gasten met een welkomstdrankje, een flûte Prosecco een Italiaanse feestelijke mousserende ”Champagne”.

Tevens wordt geserveerd luxe koude en warme borrelhapjes, totaal 2 stuks per persoon als volgt samengesteld:

Extra luxe borrelhapjes assorti:
• Canap?s met mozarella en meloen, Canapé met gerookte zalm en truffelmayonaise, amuses met pastakipsalade, marcaboulles salami, Beignets gevuld met parmaham.
• Sticks van Sint Jacobsschelpjes.


Hierna wordt gedurende de gehele avond onbeperkt te geserveerd de onderstaande dranken:

Spa blauw, Spa rood, Coca Cola, Coca Cola light, Jus d’orange, Crodino.
Italiaanse rode wijn, droge witte wijn en droge rosé van Cortechiara Valpolicella Superiore.
Heineken bier vanuit een door Petit Pain geplaatste professionele biertap c.q. flesjes Italiaans bier.


Aansluitend wordt de gasten een koud en warm Italiaans buffet aangeboden.

Voorgerechten:
• Meloen bolletjes met Parma ham.
• Carpacio met Parmezaanse kaas, olijfolie, rucola en pijnboompitten.
• Mediterrane garnalen in aioli.

Antipasti:
• Salami, chorizo, marcaboulle, knoflookolijven, peppadews, gevulde cherrytomaatjes met geitenkaas, peperoni’s.
• Paté met Limoncello.
• Gorgonzola.
• Tomatentapenade.
• Olijventapenade.

Bijgerechten:
• Crostini’s en mini ciabatta, focacia rozemarijn.
• Opgemaakte pastasalades met champignons in roomsaus en kip.

Warme voorgerechten.
• Kalfsboullion met spinazie.
• Minestronesoep.
• Gevulde paprika’s uit de oven.

Hoofdgerechten.
• Lasagne bolognaise.
• Lasagne met zalm.
• Macaroni met kaas uit de oven.
• Spaghetti bolognaise.
• Mini pizza’s met vis.
• Mini pizza’s assorti.
• Zalm in dille roomsaus.
• Lamskoteletjes uit de grill.
• Gehaktschotel uit de oven.
• Kalfvlees met rauwe ham en salie.
• Calamaris Fritti.
• Zeevruchten in knoflook.
• Knoflookaardappeltjes.
• Italiaanse aardappels gegratineerd uit de oven.

Diverse rauwkostsalades:
• Insalata Caprese Lollo rosso met tomaat, ui, fetakaas, balsamicodressing en olijven.
• Insalata Tuna, lollo Bionde met tonijn, paprika, rode ui, pijnboompitten en pecorino.

Bijgerecht:
• Kaas uien broodjes, kruidenboter.

Grand dessert:
• Tiramisu.
• Aardbeien met slagroom.
• Pannacotta met vruchten.
• Luxe dessertsglaasjes assorti.
• Diverse luxe petit fours.
• Bavarois met amandel en caramel.
• Slagroom.

Digestief:
• Koffie met Amaretto en Vecchia Romagna.
• Italiaanse cognac.


Non food en personele bediening.

Personele bediening:

De personele bezetting wordt ingevuld door, ervaren en gastvrije medewerksters welke tijdig, aanwezig zijn. Uiteraard zijn deze medewerksters gekleed in werkkleding van Petit Pain.
Taakstelling: voorbereiden, indekken buffetten en plaatsen drankenbuffet, ontvangst van de gasten, uitserveren dranken, borrelhapjes en buffetgerechten, debrasseren etc.
Na afloop wordt alles opgeruimd, de gehele non food gaan uiteraard vuil weer retour.
De dranken welke niet zijn uitgeserveerd gaan ook retour en blijven eigendom van Petit Pain.


Serviesgoed en glaswerk e.d.:

Petit Pain verzorgt alle voor de catering benodigde non food , het benodigde serviesgoed, bestek en glaswerk.
Tevens worden buffetten geplaatst ingedekt met linnen en rok waarop het glazen en drankenbuffet en biertap worden geplaatst alsmede het koud en warm buffet.


Statafels:

Petit Pain verzorgt statafels, aantal afhankelijk van aantal gasten en ruimte, ingedekt met statafellinnen en naperonnes.


Petit Pain biedt aan de catering te verzorgen zoals bovenstaand omschreven, tegen een
vaste aangenomen prijsstelling.
Complete verzorging bovenstaande catering uitgaande van een ontvangst gedurende 3 uur, inclusief het onbeperkt serveren van de vermeldde dranken, complete personele invulling, serviesgoed, glaswerk en bestek, buffetopstellingen, statafels, biertap etc. zoals vermeld, inclusief koud en warm buffet.


Prijsstelling op basis van minimaal 50 gasten.

Eventuele transportkosten / reistijd in overleg, afhankelijk van locatie en gelegenheid.