Italie Video - Laura Elsman

Categorie : and more
Genre : video producties

, , ,

De mogelijkheden van online bedrijfsvideo in Nederland en Italië zijn grenzeloos

Italië Video is één van de producten van E-See Video, videoproductiebedrijf in Blaricum, online te vinden op www.e-seevideo.com.
Het videobedrijf filmt in zowel Nederland als Italië ondernemingen met een link naar Italiaanse producten en diensten.

“Als producent van online bedrijfsvideo vind ik het belangrijk dat er een duidelijk boodschap in de videoproducties naar voren komt en dat de opnamen die geschoten worden aantrekkelijk zijn om naar te kijken. Italië is bij uitstek een prachtige locatie voor mooie shots. Ik vind het zelf een geweldig vakantieland, maar ik kom er niet alleen om achterover te zitten. Wij maken korte, online filmpjes voor internet van Italiaanse bedrijven zodat Italië met één muisklik van het scherm af spat.”


Bedrijfsfilms in Italië
E-See Video filmde onder meer in Milaan om een impressie te geven van een taalschool. Ook maakte het bedrijf korte promotievideo’s voor een excursie naar Verona, vakantiewoningen aan het Gardameer, een bed & breakfast en een luxe villa met wijngaard in Piemonte.” Geweldig leuke opdrachten voor ons bedrijf, maar nog belangrijker: mijn klanten waren blij met het eindresultaat: sfeerbeeld, leuke interviews, toelichting op de producten en vooral de emotie van blije mensen in Italië. Dat geeft een compleet beeld van het product in Italië.”


Online bedrijfsvideo met inhoud
Eigenaar Laura Elsman van E-See Video is opgeleid journalist en samen met haar collega’s uit het video- en communicatievak zorgt zij voor betere zichtbaarheid van bedrijven. Italië Video is één van de producten. “In de videoproducties die wij maken zit altijd een verhaal met inhoud. Het zijn nooit bewegende beelden alleen. Vaak komt de eigenaar van een bedrijf of een tevreden klant aan het woord. Wij maken ook gebruik van een professionele voice over stem. Al met al wordt de kijker altijd meegenomen in het verhaal.”


Internationaal videoproductiebedrijf
Laura woont in Nederland, maar reist geregeld naar het buitenland voor opnamen. “Wij maken online bedrijfsvideo’s voor binnen- en buitenlandse klanten, zoals taalscholen, makelaars in vakantiewoningen of de internationale handel. Het leuke aan video vind ik dat je een duidelijk en sfeervol beeld kunt schetsen van wat een bedrijf precies te bieden heeft of waar een product vandaan komt. De sfeer op een wijngaard of op een vakantielocatie is moeilijk anders dan met video over te brengen. Ook kun je reacties van klanten opnemen, waardoor de kijker een eigen mening kan vormen over een reis, vakantiewoning of product.”


Levendig in beeld
Met E-See Video merkt producent Laura Elsman dat steeds meer bedrijven hun producten en diensten levendig willen presenteren. “Een website met tekst en foto’s is vaak wat statisch. Met een goede online sfeervideo over een bedrijf, een specifiek product of een dienst krijgt een klant een betere indruk en zal een beter overwogen keus maken om een product aan te schaffen of contact op te nemen. Video is drempelverlagend en maakt nieuwsgierig. Vooral de videoproducties die wij in Italië mogen doen vind ik geweldig. Dat maakt mijn vak echt leuk. Het is grenzeloos.”