Famosa Pasta Fresca Workshop

Categorie : kunst culinair cultuur
Genre : pasta workshops

Demo Materiaal: Pasta Workshop
Wie heeft nog nooit gehoord van “Famosa Pasta Fresca” workshop?

Onze Chef Kok Stefano Campailla heeft jaren ervaring met het maken van pasta, het basisingrediënt van de Italiaanse en inmiddels ook van veel Nederlandse keukens.

Met Stefano leert u verse pasta te maken met de kleuren en smaken van verse ingrediënten uit onze regio, maar ook de originele Italiaanse producten en ingrediënten komen natuurlijk aan bod.

Pasta’s die aan bod komen zijn onder andere tagliatelle e pappardelle, orecchiette, eliche e gnocchi, ravioli met ricotta en spinazie, caramelle met gongorzola en walnoten, tortelloni met rode bietjes en geitenkaas en pasta a la salsa di trufo e.d.
De exacte invulling hangt echter altijd af van de beschikbaarheid van dagverse producten en ingrediënten.

Ook zullen er verschillende basissauzen aan bod komen.

Verder zal de workshop worden aangevuld met ondermeer: een aperitief, anti pasti, diverse Italiaanse wijnen, eventueel een Italiaans dessert en/of Italiaanse Dolci.

In principe worden deze workshop gehouden in 1 van onze vaste locaties, de werkplaats van Dolomiti IJssalon in Den Haag (hier kunnen ook Italiaanse IJsworkshops worden gehouden).
Maar in overleg kan er ook een locatie ‘op maat’ worden gezocht en zelfs eventueel op uw bedrijfslocatie!

Deze Famosa Pasta Fresca workshops zijn bij uitstek geschikt als teambuilding of bedrijfsuitje en is te boeken vanaf 20 deelnemers (maximaal 30 deelnemers).
Maar ook voor een privé bijeenkomst of vrijgezellenfeest is het goed inzetbaar.


Het programma, welke 4 tot 5 uur in beslag zal nemen, zal in samenspraak met onze Italiaanse Chef worden samengesteld uit de volgende onderdelen:
Aperitief, basis vaardigheden, basis receptuur, verschillende pasta’s, verschillende sauzen en toppings, Italiaanse wijnen, begeleidende anti-pasti, crêpe suzette, Italiaans ijs, dessertwijn, dolci, digestief e.d.