Entrata Hilarico

Categorie : acts theater varieté
Genre : toegangs act

Laat Tony & Nel uw gasten verrassen en vermaken als ontvangstact bij openingen en/of bedrijfsfeesten, bij (product)presentatie- en promotieactiviteiten, als alternatieve ceremoniemeesters en presentatoren, als portiersstel of geïntegreerd als "uw gasten" tijdens een receptie of bijeenkomst waarbij zij de opvallende gasten van het gezelschap zijn.

Een multifunctionele animatieact; als maatwerk kunnen zij samen met u de act voor uw feest/presentatie aanpassen door bv. bepaalde onderwerpen en anekdotes te integreren.
Ook kunnen Tony & Nel in meerdere soorten rollen ingezet worden zoals o.a. in de hilarische toegangscontrole "Entrata Hilarico Classico" of in een unieke combinatie met Glamourfotograaf Joop van Tellingen (incl. fotoreportage) in de "Entrata Hilarico VIP".
Een bijzonder ontvangst van uw gasten!

Een apart stel...
Haar liefde voor Tony is groot en ze bemoederd hem dan ook graag, wat Tony natuurlijk niet altijd kan waarderen, want ja hij is en blijft toch een echte Italiaanse macho en zijn achternaam is niet voor niets Caponi....
In de loop van de jaren heeft hij echter wel geleerd om veel dingen gelaten over zich heen te laten komen van zijn Amore Nel, zijn “cosa piu bella del mondo“ (de mooiste van de hele wereld) al dan niet altijd wat
voorzichtig charmant tegengas gevend in zijn beste Nederlands.
Nel moet af en toe wel even in de hand gehouden worden, want als Nel begint te kletsen komt er geen einde aan! Spontaan wil ze ook nog weleens ineens een stuk van een klassieke aria inzetten, waarbij Tony alles om zich heen vergeet en terugzwijmelt naar zijn mooie Italia.
Dit, evenals de grappige woordspelingen van Italiaans-Nederlands, leidt tot hilarische dialogen en momenten waarvan ze u getuigen laten zijn.

Een optreden van Tony en Nel is onvergetelijk, want ze hebben alle aandacht voor uw gasten en zetten hen graag in het (Italiaanse) zonnetje; Nel met haar onvervalste Rotterdamse accent, charme, nieuwsgierigheid en spraakwaterval, en Tony, ex Formule-1 coureur van Ferrari en een echte Italiaanse charmeur die het niet kan nalaten elke vrouw een "Un bacio di mano" (handkus) te geven.
Vooral het gezellige gekibbel tussen de twee en de onvervalste open en eerlijke praat van Nel doet dit stel in de harten van uw gasten sluiten.


Entrata Hilarico Classico

Tony Caponi staat strak in zijn Italiaanse designschoenen en maatpak als portier bij de deur met natuurlijk zijn altijd nieuwsgierige "Amore" Nel in haar roze mantelpakje en luipaard-pumps bij zich.
De vrouwelijke gasten krijgen alle aandacht en complimentjes van charmeur Tony die hij met zijn beruchte "Un bacio di mano" (handkus) vervolgens zonder enige twijfel toelaat tot het feest.
Voor de mannelijke gasten hanteert hij echter een strenge toegangscontrole zoals o.a. kledingvoorschrift, legitimatie, fouilleren met een originele hand-metaal-detector.
Wat voor Nel weer reden is om zich er vriendelijk mee te bemoeien door die "och die armuh mannuh toch!" effe te hulp te schieten.
Met haar oneindige Rotterdamse spraakwaterval compenseert zij de aandacht voor de mannelijke gasten ruimschoots en is het gemoedelijke gekibbel tussen Tony & Nel weer een feit...
Een absoluut gezellige en hilarische ontvangst en toegangscontrole en bijzonder ontvangst van uw gasten! Nel wil er regelmatig nog "effuh een klassiek Italiaans ariaatjuh in gooijuh" waar menige gast aangenaam verrast door zal zijn.


Entrata Hilarico VIP:

Wanneer de gasten arriveren, ondervinden zij een fantastische toegangscontrole (de zgn. Entrata Hilarico VIP).
Om het evenement compleet te maken en vast te leggen op de gevoelige plaat geven wij aan de ontvangst van uw gasten een extra dimensie en een bijzondere herinnering aan het feest.
Bij de ingang of ingang feestzaal staat Nederlands meest bekende glamourfotograaf en Bekende Nederlander : Joop van Tellingen (r.i.p. – vervangen voor zijn zoon Dennis!) én charmeur en portier Tony Caponi met zijn "Amore" Nel.
Op Joop zijn unieke ontwapenende "Utrechtse" manier, Tony zijn charmante "Italiaanse" verschijning, Nel met haar oneindige "Rotterdamse" spraakwaterval én met hun humor en babbel , zullen Joop en Tony&Nel de gasten “verleiden” en het speciale “VIP gevoel” geven.
De aanwezigheid van Nederlands meest bekende “paparazzo” en over-charming Tony en exentrieke Nel geeft de feestavond een bijzonder tintje en een bijzondere herinnering aan het feest.
Een bekende Nederlander, een echte portier, de pure Nel incl. een fantastische fotoreportage van de avond. Door de totale combinatie van dit glamourstel en glamourfotograaf Joop van Tellingen, de grappige woordspelingen en de vele hilarische dialogen en momenten tussen Tony, Nel en Joop, wanen de gasten zich direct al bij aankomst op een spannend exclusief feest en ervaren een warm uniek welkom.
Deze avond zijn zij bijna echte sterren en het onderwerp van de belangstelling!
Joop zorgt regelmatig voor wat vuurwerk tussen Tony & Nel. Joop, Tony & Nel zijn zeer goed op elkaar ingespeeld: een absoluut hilarische toegang(scontrole)/ontvangst incl. een fotoreportage op CD-rom van de ontvangst!

Entrata Hilarico Classico: Tony & Sabien, zo’n gezellig stel heeft u nog nooit gezien!

Wanneer de gasten arriveren, ondervinden zij een fantastische toegangscontrole (de zgn. Entrata Hilarico Classico).
Bij de ingang of ingang feestzaal staat charmeur en portier Tony Caponi met zijn "Amore" Sabini.
De Italiaanse charmeur Tony Caponi en zijn mooie vrouw Sabien heten de gasten op glamoureuze wijze van harte welkom.
Aan de deur worden de gasten door dit excentrieke stel ontvangen als echte VIP’s en beleven ze het “rode loper gevoel”.
Tony, een ex Formule-1 coureur van Ferrari wist een aantal jaar geleden met zijn ietwat gelikte uiterlijk maar romantisch karakter in Rome het hart te stelen van de vrolijke, goedlachse Sabien.
Sabien, vroeger persoonlijk stylist van diverse BN’ers, viel hem op door haar enorme uitstraling en haar heerlijke, gezellige gebabbel.
Als je haar niet stopt, kletst ze u de oren van uw hoofd!
Ondanks dat Tony nu gelukkig is getrouwd, kan hij het toch niet laten om zijn Italiaanse charme los te laten op de vrouwelijke gasten.
Ze ontkomen niet aan “Un bacio di mano”, een handkus van Tony.
Maar Tony heeft uiteindelijk alleen maar oog voor zijn “Bella Sabini".
De mannen worden “streng” door Tony gefouilleerd met een echte handmetaaldetector wat uiteraard tot de nodige hilariteit leidt.
Sabien houdt een oogje in het zeil en samen zwijmelen ze regelmatig terug naar het mooie Italia bij het ophalen van herinneringen.
Tony en Sabien: je moet ze hebben gezien!

Door de totale combinatie van dit glamourstel, de grappige woordspelingen en de vele hilarische dialogen en momenten tussen Tony en Sabien, wanen de gasten zich direct al bij aankomst op een spannend exclusief feest en ervaren een warm uniek welkom.
Deze avond zijn zij bijna echte sterren en het onderwerp van de belangstelling!
Een absoluut hilarische toegang(controle)/ontvangst.