Angelo Gelati Musicali

Categorie : acts theater varieté
Genre : ijscoman / woonzorgcentra

Angelo Gelati Musicali (Muzikale IJsjes) heeft een smaakvol Italiaans programma welke prachtig inzetbaar is ondermeer bij zorgcentra en organisaties voor het welzijn van ouderen.
Hij zal heerlijk ambachtelijk Italiaans IJs serveren en dit alles onder begeleiding van prachtige herkenbare Italiaans melodieën.
Door het persoonlijk contact van Angelo met de aanwezigen en het Italiaanse repertoire, welke kan worden meegezongen, zal er een smaakvolle en plezierige middag ontstaan.
Angelo is gekleed als een echte ‘Gelato Venditore’ en brengt zijn Italiaans repertoire met alle emoties die daarbij horen.
In de basis is zijn optreden lichtjes versterkt maar bij wat grotere groepen, vanaf 50 personen, kan hij zijn grotere geluidsinstallatie plaatsen.
Het is ook mogelijk dat Angelo Gelati zijn 2 muzikale broers mee gaat nemen zodat er een nog veelzijdiger en interactiever optreden kan plaatsvinden!

Programma:

Het programma van Angelo Gelati duurt ongeveer 2 uur (2 x 45 minuten) waarbij hij het eerst uur al zingend heerlijk Italiaans ijs (maximaal 200 ijsjes) uitdeelt vanachter zijn nostalgische ijscokar (uitserveren aan de aanwezigen die slecht ter been zijn zal door het lokale personeel moeten plaatsvinden).
Aansluitend nog een uur muzikaal mobiel optreden (ook licht versterkt) met zijn accordeon, gitaar en zangstem tussen de aanwezige gasten.
Natuurlijk kan dit programma ingedeeld worden op basis van uw wensen (eerst tussen de gasten en daarna ijs of 2 x 45 minuten ijs waardoor er totaal maximaal 450 ijsjes kunnen worden klaargemaakt!)

Repertoire:

Naast het bekende Italiaanse repertoire is het ook mogelijk dan Angelo (en eventueel zijn broers) Nederlands of zelfs overig Internationaal repertoire ten gehore gaan brengen (in overleg).