Alex Conradi Illusionista

Categorie : acts theater varieté
Genre : tafel goochelaar & illusionist

Demo Materiaal: COMPILATIEVIDEO1, VIDEO2

Kleine wonderen die echt vlak onder uw neus plaats vinden.
Een vorm van entertainment dat op een hoog persoonlijk level gericht wordt op uw gasten en gegarandeerd een diepe indruk achterlaat.

Het gebeurd vlak onder uw neus!
Magic Close-up Success.
Munten, kaarten en overige voorwerpen verdwijnen spontaan of verplaatsen zich op spectaculaire wijze van hier naar daar of transformeren in voorwerpen wat u niet voor mogelijk had kunnen houden.

Laat u mee slepen naar de bijzondere wereld van de magie.
De filosofie van Alex bestaat niet alleen uit zijn publiek om de tuin leiden, maar zeer zeker ook uit het creëren van een sterk gevoel van magie.

Buiten dat Alex een fantastische tafel goochelaar is, is hij bovenal een geweldige entertainer dat zijn publiek op zeer smakelijke wijze weet te vermaken.

De passie voor het goochelen is voor Alex ontstaan op 13 jarige leeftijd tijdens een goochelvoorstelling in zijn dorp 'Miranda'.
Vanaf dat moment is hij zich gaan verdiepen in de goochelkunst en heeft hij diverse bekende Italiaanse goochelaars ontmoet waarvan hij de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd.

Alex is zich gaan specialiseren in het tafel goochelen, een discipline die hij uitstekend met alle charme en charisma weet uit te voeren.
Door de klassieke trucs te combineren met moderne werken in combinatie met zijn spannende werkwijze raakt het publiek zeer gefascineerd en zal het een speciale ervaring zijn om hem te zien tafelgoochelen.

De Tafelgoochelact van Alex is zeer geschikt voor elk soort feest.
Bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, verjaardagen etc.
Sinds 2002 woont Alex in Nederland en treedt regelmatig op voor diverse bedrijven, privé feesten, restaurants en congressen.
Een Impact tijdens uw evenement om niet te vergeten!


Biografie:

Alex Conradi is geboren in 1971, (provincie Molise midden Italië).
Zijn passie voor de goochelkunst begon op 13 jarige leeftijd tijdens zijn eerste kennismaking met het goochelen in zijn dorp “Miranda” waar hij een goochelvoorstelling bijwoonde.

Tijdens de zomervakanties ontmoet Alex goochelaar Dimitri, maar bovenal ontmoet hij Saverio Tanelli (lid van de Club Magico Italiano (CMI) 1990) die hem enorm helpt door alle studieboeken van de CMI tot zijn beschikking te stellen.

Vervolgens bekijkt Alex diverse voorstellingen in Rome en Turijn en ontmoet hij uiteindelijk Lamberto Desideri waarvan hij de fijne kneepjes van het moderne manipulatieve vak leert, beschreven door één van de belangrijkste kunstenaars van deze eeuw “Dai Vernon”, uitvinder van de “close up magic”.

Het is uitgerekend deze discipline waar Alex Conradi zich in specialiseert en ook steeds meer in perfectioneert.
Hij beoefent als een atleet van de goochelkunst de combinatie met het bestuderen van klassieke boeken, bezoeken aan scholen van de goochelkunst, ontmoetingen met de grote internationale goochelaars, waaronder Tony Binarelli (Italie), David Roth (USA) Tommy Wonder (Nederland), Aurelio Paviato, Vanni Bossi (Italie), Roberto Giobbi (Zwitserland) en Michael Ammar (USA).
Ook neemt Alex deel aan congressen waar uitgebreid gediscussieerd wordt over theorie en praktijk.

Van oudsher associeert Conradi de studie van klassieke werken van illusionisme met de passie voor filosofie, retoriek en psychologie.
Mede dankzij zijn culturele vorming en werkzaamheden als dirigent en klassiek trombonist creëert hij een unieke sfeer van onmisbare spanning en daardoor een hele speciale ervaring voor het publiek.

Alex Conradi woont in Nederland en werkt voor meerdere bedrijven, conferenties en bijzondere restaurants en spreekt tijdens zijn shows Italiaans, Nederlands of Engels.