Angelo Indaco

Categorie : allround achtergrond
Genre : allround

Demo Materiaal: AUDIO1, AUDIO2, AUDIO3, VIDEO1, VIDEO2, VIDEO3, VIDEO4, VIDEO5, ITALIE EVENEMENT 2014 -1, ITALIE EVENEMENT 2014 -2, Italie Evenement 2018 - A / B

Angelo groeide op in Bella Italia.
Van jongs af aan is de muziek zijn grote passie.
Al op zeer jonge leeftijd toerde hij met zijn vader met orkest door heel Europa.
Zijn liefde voor muziek bracht hem over heel de wereld.
Door zijn jarenlange ervaring verstaat Angelo zijn vak als geen ander.

Angelo Allround
Angelo is een echte allrounder die niet alleen als muzikant uw feest verzorgd maar ook zeer actief uw gasten kan entertainen. Hij kan ervoor zorgen dat zij niet alleen luisteren maar dat zij ook meezingen bewegen en natuurlijk dansen. Angelo viert feest met uw gasten en andersom vieren uw gasten feest met Angelo, hierbij maakt hij gebruik van diverse instrumenten.
Hij zingt en begeleid zich daarbij op gitaar, accordeon, orgel of piano met een zeer uitgebreid internationaal repertoire, zelfs het Nederlandse lied komt daarbij ruimschoots aan bod.

Italiaanse Troubadour
La Bella Italia, dat is het in enkele woorden samengevat maar het zegt wel alles puur Italiaans dat is Angelo Indaco. Natuurlijk is hij een kei in de muziek uit zijn vaderland, met de paplepel kreeg hij het ingegoten en als een waterval komt het eruit.
Met zijn gitaar brengt hij als troubadour zijn publiek in zuidelijke sferen en met zijn creatie als zingende ijscoman heeft hij telkens weer de lachers op zijn hand.
Maar ook op het gebied van de romantiek kun je hem zijn gang laten gaan de vrouwen liggen aan zijn voeten "al zegt hij dat zelf".

Angelo Accordeon
Accordeon is Angelo's lievelingsinstrument hij kan er bij wijze van spreken mee lezen en schrijven.
Dat is voor U natuurlijk een voordeel wanneer U uw gasten in stijl wilt ontvangen aan de deur .
In de zaal kan hij akoestisch zijn rondjes doen en dat doet hij met veel humor en vakmanschap.
Van Walz musette via Blues en Jazz tot Zigeuner-muziek maar als U een Hollandse smartlap wil kan ook dat nog bij Angelo.

De Zingende IJscoman
Angelo kan voor U diverse types uitbeelden zoals "De zingende ijscoman" gekleed zoals iedereen dat zou verwachten en natuurlijk met Italiaans repertoire met alle emoties die daarbij horen.
Hij begeleid zich daarbij op gitaar of met accordeon akoestisch of versterkt en dat alles naar uw wens.